fotograaf met hart en ziel


fotografie is mensenwerk.
Maak kennis met het werk van Marcel Kolenbrander, fotograaf.

Al het moois in de wereld vastleggen in een beeld. Een beeld dat je raakt. Dat je verrast. Dat je uitdaagt om telkens weer te kijken. Dat is mijn vak en mijn passie. Een familieportret, een zakelijke fotoreportage, natuurfotografie: een beeld wordt magisch als je van het gebaande pad durft te gaan en ziet wat daar ontstaat. De foto’s op deze site geven daar een voorproefje van.

Mijn keuzepakket bestaat o.a. uit zakelijke portretten, voorstellingen, familiefoto's, zwangerschap en baby's.

portfolio particulier


portfolio zakelijk


Recent!

getrouwd!

Vertrouwd...

Soms maak je wat extra kilometers voor een fijne fotosessie...
Arjan en Marianne trouwen binnenkort en voor de pre-wedding fotosessie bezochten we een natuurgebied waar ze regelmatig te vinden zijn met hun hond Senna.

"Op naar 21 augustus! Zo vertrouwd met jou...we kijken er enorm naar uit Marcel Kolenbrander ....dank voor de gezellige avond en prachtige foto's!"

Fairtrade Leusden

Veel inwoners van Leusden zijn er bekend mee en elke verkeersdeelnemer die Leusden binnen komt kan het lezen : “Leusden is Fairtrade gemeente”. Dat ben je niet zo maar en dat blijf je ook niet vanzelf. Inwoners, winkels, horeca,, bedrijven, kerken en scholen zijn op de goede weg als het gaat om eerlijke handel dichtbij en ver weg. Om de scholen gaat het in dit artikel, want jong geleerd is oud gedaan.

Fotografie van de werkgroep Fairtrade Leusden.

Thuis...

Pauline wilde natuurlijke, liefdevolle portretfoto's voor haar website. Met haar ging ik de prachtige natuur van Beltrum in. Daar voelt ze zich thuis en dat straalt ze uit op het resultaat...
MEER ERVARINGEN

maak een afspraak

CONTACT