Ervaringen

fotografie is mensenwerk.

Hieronder een greep uit ervaringen van bedrijven, ZZP-ers en particulieren die de werkwijze van Heart and Soul fotografie hebben ervaren.

getrouwd!

Perfect...

Marcel is mij warm aanbevolen door een bevriende collega. Ik doe graag hetzelfde.
Marcel maakt niet alleen prachtige foto’s maar heeft ook oog voor de mens en zijn/haar gevoeligheden. Hij nam alle tijd, zag mijn kinderen echt en stelde ze op hun gemak. Na de shoot bleef hij met aandacht werken aan de afwerking van het resultaat, net zolang totdat het perfect was.

We zijn er heel blij mee en kunnen Marcel van harte aanbevelen!

Iva - Amersfoort

Easy and relaxed

Marcel is a high-end proffesional in the photography business. We first came into contact with him when looking for our wedding. Marcel is very personal and respects the wish of his clients. This makes him an invisible photograher on the moments he has to be invisible, but giving directions when he has to! When going out into the field for practicing photography he really lets you learn by doing and giving tips and tricks. Next to his he is a very easy and relaxed person! Who works with great results!
Martijn Drost

Creatief

Marcel heeft in de afgelopen jaren een aantal keren zakelijke foto’s voor mij gemaakt. Dit ging dan om portretten van mij en mijn collega’s, om foto’s van sportactiviteiten en om foto’s van cursussen en de deelnemers hieraan. In alle gevallen waren de foto’s niet alleen prachtig, maar waren ze ook vaak genomen met een originele, creatieve invalshoek. Tijdens het nemen van de foto’s merk je nauwelijks dat hij er is; daardoor gedraagt iedereen zich op een natuurlijke manier en dat komt tot uitdrukking in het uiteindelijke product. Marcel neemt niet alleen wonderschone foto’s maar denkt ook goed mee over hoe zijn foto’s gebruikt gaan worden, en wat er dus vereist is. En dat helpt je echt verder.
Fulco Theunissen

getrouwd!

Bruiloft

Typische woorden voor Marcel zijn: ervaren, origineel, creatief, vriendelijk, flexibel, enthousiast en meedenkend.
Kort naar de bruiloft kon hij al een digitale compilatie geven de dag, welke we al snel konden delen met onze familie. Dit waren stuk voor stuk prachtige foto's!! Na onze huwelijksreis konden we het album ophalen. Het perfecte album was gelijkwaardig aan onze perfecte dag.
Kortom een absolute aanrader.. Marcel bedankt! Ryan en Saskia

Liefdevol...

Jeetje....we zijn er stil van!! Wat heb je ons gezin mooi op de foto gezet. Zoveel foto's die echt weergeven wie wij zijn. Ik kan niet omschrijven hoe dankbaar ik je ben voor al je tijd die je hier in hebt gestopt. De foto's van Sem en mij... pfffff... ze zijn echt prachtig. Zonder woorden, maar ze zeggen zoveel!! In elke foto zie ik liefde, met een hoofdletter!! Voor altijd samen!!
Je hebt het echt fantastisch gedaan!! 1000x maal dank.
Heel veel liefs, Esther

Op de foto gaan...

Omdat we samen bijna 40 kilo waren afgevallen besloten we tot een foto shoot.
We wilden mooie ontspannen foto’s maar Jan houdt er niet echt van om ‘op de foto te gaan’ en dat is dan ook vaak te zien. De ontspannen en rustige aanpak van Marcel had echter een zeer positieve invloed, waardoor de foto’s er heel mooi en relaxed uitzien.

Voor een familie shoot komen we t.z.t. zeker nog eens terug!
Ellen & Jan Niezen

getrouwd!

Een feestje...

Ik wilde een fotoshoot voor zowel privé als zakelijk te gebruiken foto's.
Met een idee van wat ik ongeveer wilde ging ik het voorgesprek met Marcel in, waarin hij oprecht meedacht over wat de stijl van de foto’s zou zijn, zodat ze het ultieme doel zouden raken.

Met een heldere missie gingen we naar een door mij uitgezochte locatie, waar alle ruimte en tijd was om de foto’s te schieten.
Marcel heeft het talent een sfeer te scheppen van veiligheid en discretie, zodat je je, als niet professioneel fotomodel, op je gemak voelt ondanks dat je volledig in de 'spotlights' staat. Daardoor kon hij de plaatjes maken, die ik zelf nooit zo mooi, origineel en creatief zou kunnen maken. Ook na de sessie was de service heel goed, met o.a. wat hulp om het juiste formaat op de web-site te krijgen. Het is echt een feestje daarna de resultaten te delen, tot op de dag van vandaag ben ik heel blij met het resultaat. Voor nu en nog eens!

Liesbeth van Arendonk - Mood Art

Steun...

Beste Marcel,
Jij bent in ons leven gekomen op de zwartste dag tot nu toe. We kwamen thuis met Levi, die niet klaar was voor het leven. Jij hebt toen prachtige foto’s gemaakt. Daarna bood jij aan bij de uitvaart te fotograferen. Dat was heel bijzonder. Je was aanwezig, je hebt alles gezien en vastgelegd, maar ik heb het niet gemerkt. Fantastich hoe je dit hebt gedaan.

We hebben heel veel steun aan al deze prachtige foto’s en we kijken er iedere dag naar, dat geeft ons steun om door te gaan...
Dankjewel voor je tijd, je prachtige foto’s en liefdevolle aandacht waarmee je dit hebt gedaan.
Ik vind het heel bijzonder en mooi dat je dit doet!

Hartelijke groet, C.G - Amersfoort
Heel veel liefs, Esther

getrouwd!

Aanrader!

Marcel is als fotograaf maar ook als websitebouwer een hele creatieve aanvulling op ons bedrijf. Als fotograaf heeft hij onze trouwfoto's gemaakt en hij is de no-nonsense fotograaf die wij destijds zochten. En nu ook denkt hij met ons mee alsof het zijn eigen bedrijf is. Geen vraag of suggestie is hem te veel! Ik raad hem iedereen aan die op zoek is naar een foto-repportage (dat kan trouwen zijn maar ook familie portretten) en kleine ondernemers die een website willen zijn bij hem aan het juiste adres!
Partingoli - Italie

AANVRAAG

CONTACT